Lego Ninjago synttärikeksitKuopus täytti 6-vuotta ja sitä juhlistettiin Lego Ninjago-teemalla. Kekseihin etsin Pinterestistä ideoita, se on ihana loputon ideapankki. Jotta koko setti ei olisi pelkkää Ninjago-ukkoa, tein myös numerokeksiä ja kasvot, sekä pikeerillä numeroita ja "aseita", jotka kuivattuaan ovat oivia irtokoristeita. Teen myöhemmin postauksen mihin nämä päätyivät. :)

Vihreä oli se-juttu. Mustat silmät piirsin elintarviketussilla, ja kulta-yksityiskohdat on kultatomulla maalattua.
Kuivatut pikeerit saa maalattua kirkkaan alkoholin ja kultatomun sekoituksella, saa olla aika nopea ettei seos kuivahda palettiin. Alkoholi haihtuu pois joten sitä on turvallista käyttää lastenkin koristuksiin.

Instagram: @herkkuhovi
4 kommenttia:

 1. Sinä olet kyllä niin taitava näiden keksien koristelussa! Uskomattoman tarkkaa jälkeä ja mitä ilmeisemmin aika hyvät hermot tuohon koristeluun ja kuivumisen odotteluun :) Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Taru! Kun tekee paljon niin tulee opittua työvaiheistakin paljon, ei vie niin paljoa hermoa ;)
  Oikein ihanaa pääsiäisen aikaa myös sinne teille, aika kylmää on mutta nautitaan nyt näistä vapaista ainakin.. :)

  VastaaPoista
 3. OIjoi, onneksi meidän 6v ei ole noita nähnyt. Minä en lähtenyt edes yrittämään ja kakkukuvan kanssakin olin auttamatta myöhässä.
  Onneksi kummitäti petrasi sitten naamiaisasulahjansa kanssa... Vihreä sen olla pitää "kun sillä on kaikki voimat" ;-) (ja noi kultaiset aseet ovat kyllä jotain....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sillä on kaikki voimat, mä ymmärsin vain että se on paras. :D Kultaiset aseet tuli selväksi että ne on tärkeitä, hakku oli ihan ehdoton. Tein muitakin aseita mutta sain kuulla ettei ne ole oikeita :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...