Jälleen yksi kastike. Tällä kertaa timjamilla ja sitruunalla maustettuna, ja jota syötiin kanapihvien kanssa.
Virossa monesti kun tilaa ranskalaiset ja esimerkiksi kanapihvin, mukana tulee herkullinen kermaviilin tapaisesta tehty kastike. Tapa on jäänyt sitten itsellekin ja aina välillä kanan kaveriksi tulee tälläistä tehtyä, eri versioin. Ennen tein aina kermaviilikastin valkosipuliseksi, siis oikein valkosipuliseksi mutta koitan päästä tästä tavasta eroon. On niitä muitakin makuja olemassa.... ;)
1 prk kermaviiliä
suolaa +sokeria
sitruunan mehua
timjamia
ripaus cayennejauhetta
- Sekoita ainekset ja laita jääkaappiin vähintään tunniksi ennen tarjoilua.
*
Sitruuna sopii tosi hyvin kanan kanssa, mutta toki tämä kastike käy kalan ja kasvisten kanssa tai ihan vaikka dippaukseen. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)