Mansikkamousse
200g maustamatonta tuorejuustoa
100g ranskankermaa
4-5dl mansikoita
2 tl vanilliinisokeria
1-2 dl sokeria
6-7 liivatetta + tilkka kiehuvaa vettä
4-6 dl kuohukermaa
1 Maraboun Dubbel Nougat-patukka
- Laita liivatteet kylmään veteen.
- Survo mansikat. Jätä halutessasi 1-2 dl ja pilko ne.
Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, sokerit ja mansikkasurvos keskenään.
- Sulata liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan, lisää nauhana seokseen samalla hyvin vispaten.
- Lisää mansikanpalaset sekä pilkottu nougat.
- Vaahdota kerma ja lisää varovasti lastalla käännellen seokseen.
Ihana mousse!
VastaaPoistaTämä oli aikas hyvää, nouganpaloja olisi voinut olla ehkä vielä hieman enemmänkin ;)
Poista