Tein viikonloppuna kaksi kakkua joista toiseen tein suklaamoussetäytteen lisäksi mangomoussen.
Olin juuri nähnyt Mimmillä tosi herkullisen mango-passionkakun jonka mukaan suurinpiirtein tein tämän, joitakin juttuja piti muuttaa kun ei meidän pikkukaupasta niitä löytynyt..
Mangosose
( 2:een kerrokseen, 6 munan kakkuun)
200g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk ranskankermaa
4dl Bonne mangososetta
1-2 dl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
4-6 dl kuohukermaa
6 liivatelehteä + tilkka kiehuvaa vettä
- Laita liivatteet kylmään veteen.
- Vaahdota kerma löysähköksi vaahdoksi
- Sekoita muut ainekset keskenään. Sulata liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan, kaada nauhana seokseen.
- Lisää kermavaahto varovasti lastalla käännellen.
*
Sekoitin tuota Bonnen mangososetta veteen ja kostutin sillä kakun. Sosetta ostin nyt ensimmäistä kertaa ja pidin siitä, nyt tietää ostaa sitä jatkossakin.
Herkullisen näköistä. Kiva blogi muutenkin sulla. :) Linkitän sut.
VastaaPoista