Suklaamousse

Tein viikonlopun kakkuihin suklaamousset, ohje on sama kuin ennenkin mutta osa suklaasta on korvattu Fazerin sinisellä. Myönnetään että tekijä tuli muutamaan kertaan maistaneeksi moussea onko se varmasti ok..... ;)




200g maustamatonta tuorejuustoa
1.5 dl sokeria
1-2 tl vanilliinisokeria
2 munan keltuaista
1½  Brunbergin tummaa suklaalevyä
100g Fazerin sinistä
4-6 dl kuohukermaa

- Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi
- Sekoita tuorejuusto, keltuaiset ja sokerit keskenään. 
- Sulata suklaat vesihauteessa. Lisää tuorejuustoseokseen. 
- Lisää kermavaahto varovasti lastalla käännellen.




Sain meidän naapurista kananmunia ja käytin niitä mousseen. Keltuaiset värjäsi tuorejuuston aivan mahtavan väriseksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...