Tein viikonlopun kakkuihin suklaamousset, ohje on sama kuin ennenkin mutta osa suklaasta on korvattu Fazerin sinisellä. Myönnetään että tekijä tuli muutamaan kertaan maistaneeksi moussea onko se varmasti ok..... ;)
200g maustamatonta tuorejuustoa
1.5 dl sokeria
1-2 tl vanilliinisokeria
2 munan keltuaista
1½ Brunbergin tummaa suklaalevyä
100g Fazerin sinistä
4-6 dl kuohukermaa
- Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi
- Sekoita tuorejuusto, keltuaiset ja sokerit keskenään.
- Sulata suklaat vesihauteessa. Lisää tuorejuustoseokseen.
- Lisää kermavaahto varovasti lastalla käännellen.
Sain meidän naapurista kananmunia ja käytin niitä mousseen. Keltuaiset värjäsi tuorejuuston aivan mahtavan väriseksi! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi! :)