Ostin jokin aika sitten ihania tuoreita persikoita ison kasan, ajatuksenani oli tehdä persikkasoseita esimerkiksi kakkuihin ja puuron päälle yms.. Sitten kävi niin että en ehtinyt heti keitellä niitä soseeksi ja kuin itsestään hedelmävati oli tyhjentynyt!
Ennenkuin herkut häviäisi ihan kokonaan, leivoin niistä muffinsseja. Katsotaan sitä sosetta sitten toisella kertaa..
Persikka-muffinssit
12 kpl
125g voita
1,5dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
½ dl vehnälesettä
2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
2 dl vaniljajogurttia
2 dl persikkakuutioita
- Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen, samalla lujaa vatkaten.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää jogurtin kanssa seokseen.
- Lisää persikkakuutiot ja sekoita hieman vain käännellen.
Jaa muffinssivuokiin muffinssipellille.
Paista 200 / 15-20 minuuttia
Muffinsit ovat jogurtin ansiosta hirmuisen pehmeitä, ihania.. Makua voi vaihdella mieltymyksen mukaan ja mitä sattuu jääkaapista löytymään. Hedelmät voi vaihtaa marjoihin ja ainahan muutaman palan suklaatakin voi lisäillä... ;)
Ihania kuvia ja muffinsitkin on herkullisen näköisiä
VastaaPoistaKiitosta! Mietin päälle jotain rahkamaista kuorrutusta mutta annoin olla. Ensi kerralla ehkäpä. :)
PoistaHauska kuva :)
VastaaPoistaKiitos! Tuntuu että muffinsseista on kamalan vaikea ottaa kivaa kuvaa, koitin tälläistä tällä kertaa kun pari persikkaa jäi yli :D
PoistaOnpa tosi hyvä idea tehdä persikasta muffinsseja. On kyllä hyödyllistä seurata sinun ja monien muidenkin blogeja, kun aina saa uusia reseptejä ja ideoita. Aina ei itse osaa ajatella niin monipuolisesti. Nuitakin täytyy kyllä päästä testaamaan. :)
VastaaPoistaIhana kuva ja tälläisiähän voisi kokeilla vaikka pääsiäisen herkkupoöytään:D Vaikka varmasti maistuisi milloin vain ;)
VastaaPoista