Arvonta!

Olen lehtifriikki. Näin totesin joulun alla kun siivosin kaappeja. Lehtikasa tuolla, lehtikasa siellä, lehtiä yöpöydän laatikoissa ja lehtiä olohuoneen lipastossa. Olin ostanut lasten tavaroille suuria kannellisia säilytyslaatikoita mutta niille tulikin muuta käyttöä, arvaattekin varmaan mille? ;) Olen välillä osa-aikainen tilaaja, mutta eniten tulee ostettua lehtiä kauppareissulla perjantaina jonkin kivan kukkakimpun kera. Mikäs sen kivempi tapa aloittaa viikonloppu? Paljon tulee ostettua lehtiä myös kirpputoreilta. Lähestulkoon kaikki lehteni ovat sellaisia missä on ruoka- ja leivontareseptejä. Niitä ei voi koskaan olla liikaa enkä voi niistä luopua!
Ja mitä sitten teen näille kaikille lehdille kun niitä kertyy niin paljon? Luen tietenkin. Valitsen kasan välistä  pari numeroa, aina löytyy jotain uutta kivaa luettavaa ja ne reseptithän eivät vanhene koskaan.  Löin lehtienostokiellon itselleni viime keväänä, ja vasta jouluna tuli ostettua uusi lehti Maku, jonka mukana tuli seinäkalenteri. Olen sitä lehteä pläräillyt useasti ja siellä on joulunumerosta huolimatta paljon reseptejä joita aion testailla tässä kevään aikana. 

Lehdellä voi myös ilahduttaa muita, esikoiseni sai joululahjaksi Aku Ankan kestotilauksen ja siitä lahjasta on takuulla iloa koko vuodeksi. Tahdon ilahduttaa lehdellä myös teitä lukijoitani, siihen tarjoutui mukava tilaisuus yhdessä Lehtikuningas.fi :n kanssa! Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kerro kommentissasi minkälaisia lehtiä sinä tykkäät lukea? Tuleeko lehdet säästettyä vai hävitätkö/annatko niitä säännöllisesti pois?
 Ilmoita myös monellako lähdet arvontaan mukaan. 
1 arpa --> jätä kommentti
2 arpaa --> liity lukijaksi ( kerro jos olet jo lukija )
3 arpaa --> jaa arvonta sosiaalisessa mediassa (esim. Fb, oma blogi jne..)

Palkintona on 3 nroa Maku-lehteä (arvo: 15,75€) ja voit itse päättää tuleeko lehti sinulle vai tahdotko kenties ilahduttaa sillä ystävääsi, äitiäsi, anoppia, työkaveria, naapuria, koiranulkoiluttajaa tai jotain jolle tahdot vain tuoda hyvää mieltä! :)
(lehden saaja selvitetään sähköpostilla voittajan ja minun kesken)


Arvonta-aika alkaa n-y-t NYT!! Ja päättyy Ystävänpäivänä 14.2 2014 klo: 12:00 jonka jälkeen julkaisen voittajan täällä blogissani sekä Herkkuhovin Facebook-sivuilla. 


Onnea arvontaan!! :)

Johanna

55 kommenttia:

 1. Mukana ollaan! Itse tykkään lukea lehtiä, joissa on reseptejä leivontaan ja ruuanlaittoon. Myös valokuvaukseen liittyvä lehti tulee minulle (luontokuvaus erityisesti) ja myös terveyteen/kuntoiluun liittyvät jutut kiinnostavat. Näihin aiheisiin liittyvät lehdet säästän kaikki! Lukija olen jo ja jaan tämän mainoksen myös blogissani, joten kaikilla kolmella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 2. Kiva arvonta.:) En kovinkaan paljon itse osta lehtiä tai tilaa, mutta kyllä niitä silti ihan tarpeeksi aina kertyy. Ruoka- ja puutarhalehdet ovat ne, mitkä kiinnostavat. Ne tulee myöskin aina säästettyä, vaikka tilaa tahdo löytyä.;) Kolmella arvalla mukaan. Laitan jakoon fb:n puolelle.:)

  VastaaPoista
 3. Mukana yhdellä arvalla :)
  Tykkään lukea naisten-, ruoka- sekä terveys&hyvinvointilehtiä. Yleensä säästän kaikki mielenkiintoiset lehdet, kunnes parin vuoden kuluttua ne päätyvät kierrätykseen.
  Maku-lehti kuuluu yksiin suosikkeihini :)
  - Jenny

  VastaaPoista
 4. Mukana yhdellä arvalla. Tykkään lukea monenlaisia lehtiä....sisustus-, ruoka-,hyvinvointi-, käsityö- sekä muodista kertovia lehtiä.
  Jonkin verran niitä myös säästän ja naapurin rouvan kanssa vaihdamme lehtiä.
  terveisin Heli

  VastaaPoista
 5. Tykkään lukea muoti-, ja sisustuslehtiä kaikkein eniten. :) Lehdet kiertää perheen jäsenillä ja viimeinen luultavimmin heittää lehdet kierrätykseen. :)

  Olen lukija, joten kahdella arvalla osallistun. jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Terveys ja hyvinvointi kiinnostaa.. Sekä ruokajutut. :) irmeli.nieminen(at)hotmail.com (1 arpa)
  -IRMELI-

  VastaaPoista
 7. 3 arpaa, lukija ja jaettu FB. Lehtiä tulee luettua laajalla skaalalla, sanomalehdet, sisustus-, muoti- ruoka/leivonta, musiikki, käsityöt. Osa siirtyy lukemisen jälkeen lehtiroskikseen, osa kierrätetään sukulaisille.
  isontalonpoikii@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Muoti on lähellä sydäntäni... Muodin lisäksi ruuanlaitto ja kokkaus -lehdet ovat erityisen kiinnostavia. :)
  Yhdellä arvalla mukaan!! :)
  jessina.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Leivonta on ykkösaihe ja puutarha heti hyvä kakkonen
  Yhdellä arvalla mukana. malla.koivukangas@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Tykkään lukea kaikenlaisia lehtiä, mutta lehtien säästämisestä olen opetellut pois. Olen ehdottomasti kierrätyksen kannalla ja omat lehteni vien äidilleni luettavaksi. Otan osaa yhdellä arvalla hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 11. Osallistun 3-lla arvalla. Luen paljon ruokalehtia, useilla kielillä :)

  VastaaPoista
 12. Luen paljon erilaisia lehtiä netissä. En osta lehtiä. Olen mukana yhdellä arvalla. emmiina67@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Yhdellä arvalla mukana :) luen vähän kaikenlaista, mutta eniten tulee luettua sanoma- ja naistenlehtiä. Aikakauslehdet säästän mutta sanomalehdet menee paperinkeräykseen :) koska asun vielä kotona, lehti ilahduttaisi sekä minua että äitiäni :D T. Saya sayav@hotmail.fi

  VastaaPoista
 14. Yhdellä arvalla mukana. Luen hyvinvointi- ja terveyslehtiä sekä selailen kaupassa käydessäni ruokalehtiä kuitenkaan niitä ostamatta :)

  VastaaPoista
 15. matilda.saarisalo@hotmail.com yhdellä arvalla mukana:)

  VastaaPoista
 16. Kiva arvonta. Ollaan mukana kahella

  VastaaPoista
 17. Olen mukana 3 arvalla,lukijana ja jaoin fb:llä :) Tykkään lukea asialehtiä,käsityölehtiä ja ruokalehtiä,säästän kaikki.

  VastaaPoista
 18. Olen mukana kolmella arvalla, (kommentoin, olen jo lukija, jaoin blogissani). Tykkään lukea kaikkia leipomiseen tai ruuanlaittoon liittyviä lehtiä ja säästän aina kaikki, sillä aina löytyy uudelleen selaillessa uusia reseptejä, joita ei ensimmäisellä lukukerralla huomannut. :)
  laurazz.laurazz@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla mukaan. Liityin lukijaksi, ja kommentoin tähän postaukseen. Luen mielelläni matkailulehtiä (Mondo yksi suosikki), ruoka/leivontalehtiä, hyvinvointi/sport/terveyslehtiä sekä tietty muoti/naistenlehtiä. =) Kaikki mieluisia harrastuksia myös, ja kiinnostavat aiheet ylipäänsä. Mukavaa talven jatkoa.

  VastaaPoista
 20. luen yleensä leivontalehtiä säästän monet numerot niistä myöhempää varten ,niistä saa hyviä ideoita .voke1@luukku.com kolmella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 21. Luen lehtiä laiidasta laitaan. Mielenkiintoisimmat numetot säilytän vuoden verran. osallistun 3 arvalla,
  mattilasi@gmail,com

  VastaaPoista
 22. 2 arpaa! Luen blogilistalla. :) Suosikkilehti on Demi ja olen säilyttänyt siitä monen vuoden lehdet. :) t: lehdetär
  luumunkukka @ luukku.com (kaikki yhteen)

  VastaaPoista
 23. Tykkään lukea muoti- ja sisustuslehtiä, sekä lehtiä, joissa on reseptejä. Jos lehdessä on hyvä resepti, säästän lehden tai otan reseptistä kuvan. Yleensä lehdet säilyvät muutaman kuukauden ja sitten löytävät tiensä lehtiroskikseen :) Osallistun kahdella arvalla (liityn lukijaksi). rleego.rk(at)gmail.com

  VastaaPoista
 24. Minulle tulee Maku-lehti, on itseasiassa tullut jo todella monta vuotta! Se on melkeinpä ainoita lehtiä, joita tilaan. En suostu siitä luopumaan! Minulla on kyllä mielessä ystävä, jolle tämän palkinnon haluan lahjoittaa, mikäli voitto tänne tulisi.:) Kolmella arvalla mukana, mainostan facebookissa.

  VastaaPoista
 25. Tykkään lukea leivonta- sisustus- ja naistenlehtiä. Leivontalehdet säästän, mutta muut heitän pois tilaa viemästä. Paitsi jotkut parhaat jutut leikkaan irti ja laitan erilliseen kansioon säästöön. :) Tällä hetkellä tilaan Kotivinkkiä ja Me Naisia, jotka laitan luettuani kiertoon sukulaisille/ystäville. :) Kahdella arvalla mukana (olen lukija).

  VastaaPoista
 26. Luen terveys-ja hyvinvointi, käsityö, ruokaan liittyviä lehtiä. Yleensä säästän kiinnostavimmat, loput kiertoon. Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 27. Luen leivonta- sisustus, terveus- ja hyvinvointiin liittyviä lehtiä ainakin.. yleensä säästän kiinnostavimmat. Yhdellä arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 28. Eniten tulee luettua paikallislehteä ja Aku Ankkaa, mutta aina välillä tulee selailtua ruokalehtiäkin. Äidiltäni saan aina vinot pinot lehtiä, joista enimmäkseen tulee poimittua ruokaohjeet talteen :)

  Lukijana olen ja jaoin linkin blogissa, eli kolmella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 29. Mukaan arvontaan yhdellä arvalla. Luen kaikki, missä mainitaankin ruoka tai leivonta...tällä hetkellä tilaan Kodin kuvalehteä.

  VastaaPoista
 30. Lehtien tilaaja en ole mutta ostan joskus aina irtonumeroita ja ne liittyvät vahvasti leivontaan ja ruoan laittoon.Kaikki lehdet säästän kun luulen tarvitsevani niitä myöhemmin.Parempi keino ois ottaa talteen mielenkiintoisimmat ohjeet.Työpaikalle vien myös lehtiä,meillä toimii tosi hyvä kierrätys sydeemi...Yhdellä mukana. -Pikke-

  VastaaPoista
 31. Olen lehtien suurkuluttaja,luen monenlaisia lehtiä:sisustus,muoti,hyvinvointi,matka,viikottain tulevaa yhtä lehteä,kotialkuisia lehtiä,... Yhdellä mukana annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Täälläkin ilmoittautuu yksi innokas lehtien lukija!
  Erityisesti minua kiinnostaa ruoka-, leivonta-, ja sisustusaiheiset lehdet.
  Perhepiirissäni kierrätetään lehtiä ahkerasti ja parhaat numerot tulee jemmattua itselle.
  Yksi arpa!
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Viltsu ilmoittautuu kisaan mukaan...yleensä AINA myöhästyn arvonnoista :D jätän kommentin,lukija olen ja vielä linkitän arvonnan blogiini,joten kolmella koitetaan :) minä luen ja ostan paljon lehtiä...Aina ostan Unelmien Talo& Koti lehden ja Kotivinkki tulee ostettua usein,sitten joitakin sisustuslehtiä muitakin kuten Uusi Koti,Glorian koti jne.nyt tilasin Koti ja Keittiö lehden,kun siellä oli hyvä tarjous.Aikoihin en ole mitään lehteä tilaillutkaan :) niin ja paha tapani on säästää kaikki sisustuslehdet ja koti&keittiöt...niitä on hyllyt täynnä,vanhat puulaatikot yms.paikat ja mies saa lisää harmaita ;D

  VastaaPoista
 34. yhdellä mukana! olen lehtien suur kuluttaja!!!kaikkea sisustus ,leipomis jutut kiinnostaa!!!
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Mukana ollaan! Lukija jo olenkin, tykkään lukea sisustus sekä leivonta aiheisia lehtiä :) t.kerttu

  VastaaPoista
 36. Luen paljon erilaisia lehtiä,tällä hetkellä leivonta ja sisustuslehtiä :)
  Säästän kaikki :D

  Mukana kahdella arvalla ^_^ mewamili@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Luen puutarha-, sisustus- ja ruokalehtiä. Lainaan usein kirjastosta, hankin eri tavoin kierrätettynä ja ostankin silloin tällöin. Tällä hetkellä en tilaa mitään lehteä, mutta aina joskus tartun hyvään tilaustarjoukseenkin. Parhaat lehdet säästän ja osan laitan kiertoon. Mukana yhdellä arvalla

  Kipsuli
  fredriikka1@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Kolmella arvalla mukana. Luen sisustus- ja käsityölehtiä, yhtä feminististä julkaisua, Aku Ankkaa mun täti tilaa mulle vieläkin vaikka olen 35v :D kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Kolmella arvalla mukana :) Itselleni tulee kodin kuvalehti, aku ankka sekä sen ekstra, vauva ja suuri käsityö-lehdet ja jokainen tulee luettua ennen seuraavan postiluukusta kolahdusta :) ja satunnaisesti tulee ostettua kaupasta tatuointi tai aivopähkäily lehtinen :)
  vauveli12@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Yhdellä mukana :) Kaikenlaisia lehtiä tulee luettua, eniten varmaan näitä perus naistenlehtiä ja sitten sisustusaiheisia. Kummastakin kategoriasta löytyy myös kivoja vinkkejä ruoanlaittoon!
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Meille tulee mm. Tieteen kuvalehti, Meidän Perhe -lehti ja Kotiliesi. Lehdet jää arjessa lukematta, mutta lomalla sitten niitä luetaan.

  VastaaPoista
 42. Piha,sisustus,Aku Ankka.. Akkari joka ke,muita satunnaisesti. 1arpa,kiitti.:-)
  jo.ha.hu@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Kahdella arvalla mukana. Ihmisten arjesta ja ruoasta on aina mukava lukea. Kodinkuvalehti, Kotivinkki etunenässä.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Mukana! Kaikkiruokainen olen.
  marianna1@luukku.com

  VastaaPoista
 45. Ihana arvonta. Mukana ollaan kahdella arvalla. Luen leivonta - ja muutenkin ruuanlaittoon liittyviä lehtiä. Käsityö lehdt ovat myös lähellä sydäntä ja myös kuntoiluun liittyvät lehdet.

  VastaaPoista
 46. Mukana arvonnassa! Tykkään lukea ruokalehtiä <3

  VastaaPoista
 47. 2 arpaa, olen lukija. Minulle tulee tilattuna kaikki hyvät ruokalehdet - myös Maku. Lehtiä on joka nurkka pullollaan, koska en malta luopua niistä - en varsinkaan ruoka- tai matkailulehdistä. Irtona ostan lähinnä ristikkolehtiä mökille - muuten posti kääntyy kyllä mökillekin :)

  VastaaPoista
 48. Mukana arvonnassa! Laitan paljon ruokaa ja leivon.

  VastaaPoista
 49. 3 arpaa, olen seuraaja.Tykkään ruuanlaitosta ja leipomisesta .

  VastaaPoista
 50. Naistenlehtiä tulee luettua. Mielelläni luen esimerkiksi Kotivinkkiä: ruokaa ja sisustusta pääosin.
  Yhdellä arvalla mukana arvonnassa. miianblogi(At)suomi24.fi

  VastaaPoista
 51. Olen myös lehtifriikki, joten ehdottomasti mukaan yhdellä arvalla =)!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 52. Mukana ollaan 3 arvalla ihanaa blogiasi tulee aktiivisesti seurailtua ja ihasteltua ;) Ruoka-, leivonta-,sisustus-, matkailu ja puutarha lehdet kiinnostaa ja niitä tulee luettua ja säilytettyäkin ;)
  -Tintti-

  VastaaPoista
 53. Mukana ainakin yhdellä, seuraan fb:ssä

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...