Blogiringin kesäkekkerit ja uudet sivut

Lauantaina oli Blogiringin kekkerit ja olin päättänyt että näihin bileisiin menen vaikka mikä olisi. En ollut tavannut livenä vielä yhtäkään bloggaajaa tai Blogiringin toimiston porukkaa ja nyt siihen oli mahdollisuus. Voin sanoa että jos joskus asiat vastustavat niin se tapahtui juurikin nyt. Ensin oli kyytiongelma. Sitten oma vointi, olin edellisen viikon lähestulkoon joka toinen päivä maannut sohvalla tyyny jalkojen alla matalien verenpaineiden ja huimauksen vuoksi. Kun lauantai vihdoin koitti, olo oli ihan ok ja kyytikin olemassa. Lähdettiin meiltä puoli tuntia ennen juhlien alkua ja matkalla "laita se osoite naviin - eikun mä luulin että sä otat navin mukaan"-keskustelun jälkeen sain haettua vanhalla näppäinpuhelimellani edes jonkinnäköisen kartan googlesta.. 

Pääsimme oikeille nurkille, (sen jälkeen kun olimme tasan jokaisessa liikennevalossa ensin pysähtyneet) ja alkoi oikean oven etsiminen. Voitteko uskoa, tässäkin kohtaa oli muuttoauto tieviitan edessä ja ajoimme ensin toimiston ohi! Onneksi olin ehtinyt nähdä vilaukselta sen muuttoauton takaa Blogiringin ilmapallot ja piiiiitkän kiepin jälkeen palasimme takaisin. Astuin jännittyneenä ja niin myöhässä ovesta sisään toimistoon jossa oli ihmisiä yhtä paljon kuin neliöitä, mutta hyvän tunnelman aisti heti. Minulle tuotiin pikaisesti juomaa käteen ja keskeyttämäni puhe jatkui. Vilkuilin siinä sivussa kauniisti koristeltua huonetta jossa oli tarjolla sipsien lisäksi:

Kylmää juomaa
Puttesin pitsaa
( kuvat lainattu Mirkalta, kiitos! )

Meille kerrottiin Blogiringin kuulumisia, näytettiin Toni Nummelan videotervehdys ja mielenkiintoista asiaa oli puhumassa asianajajakin mm. tekijänoikeuksista. Välillä pidettiin pieni hengähdys- ja raajojen oikaisutauko ja se iloinen puheensorina kuului varmasti muutaman korttelin päähän! Tälläisissä kokoontumisissa ei muuten kannata esitellä itseään omalla nimellään vaan suoraan blogin nimellä, huomasin. ;)  
Oli aivan todella mahtavaa päästä paikalle, tavata Blogiringin ihana porukka sekä tietenkin kaikkia muita bloggaajia. Kiitos kaikille! 

Muut jäivät juhlimaan ja minä hipsin kotiin mukanani kassillinen mielenkiintoisia tuotteita. ( meidän 3v ihastui Kiukkupussiin ylikaiken!)


Blogiringillä aukesi muuten perjantaina uudistuneet upeat sivut joista pääset näkemään kaikki n.100 blogia, uusimmat päivitykset, kampanjoita.. Käy kurkkaamassa! :)


4 kommenttia:

 1. Oli ihana vihdoin nähdä :) Aika monta mutkaa matkassa, mutta onneksi pääsit lopulta perille :D Seuraavaa kertaa ja seuraasi jo kaivaten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella mukava nähdä sinut ihana Peggy, vaikkakin vain pintaraapaisun ehti tutustua ja jutella. Tunnelma oli mahtava ja iloisia ihmisiä tupa täynnä. Ensi kerralla pidemmän kaavan mukaan, joka toivottavasti on pian! :)

   Poista
 2. Toivottavasti ei mene ihan ensivuoteen näkeminen! Taisin lahjakkaasti olla aina väärässä päässä huonetta, mitä sinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä taisi käydä, niinkin suuressa huoneessa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...