Marjoista saa ihania herkkuja, välipaloja, leivonnaisia tai sitten niitä syö mielellään ihan sellaisenaan. Nyt on parasta marja-aikaa, huomasin että mustikatkin ovat jo alkaneet kypsyä. Rakastan rahkoja, yleensä syön ihan sellaisenaan marjojen kera mutta tällä kertaa herkuteltiin ja laitettiin joukkoon myös kuohukermaa.
Oli kaunis ja kuuma kesäpäivä, mitään muita ääniä ei kuulunut kuin lintujen viserrys ja ylimenevien lentokoneiden hurina. Istuimme kuopuksen kanssa terassilla ja söimme välipalaksi herkkurahkaamme.
-Äiti?
- No..?
-Elämä ei ole hassumpaa.
Marjarahka
4-5dl mansikkaa, mustikkaa, puolukkaa
500g maitorahkaa
3 dl kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
sokeria maun mukaan
- Survo, pilko tai sekoita sähkövatkaimella marjat rahkan joukkoon. Lisää sokerit sekä kermavaahto. Sekoita ja anna maustua jääkaapissa ainakin puolituntia.
Nauti!
Voi että miten ihana kuva tuo ylempi, molemmat ovat tietysti nätit, mutta tuossa ylemmässä on jotenkin ihanan leppoisa tunnelma.:) Olet kyllä laittanut marjarahkan upeasti ja kesäisesti esille!
VastaaPoistaKiitos Heidi. Ulkona on paljon mukavempi ottaa kuvia, saa paremman valonkin. :)
VastaaPoista