Ristiäiskoriste poikavauvalle

Pääsin pitkästä aikaa näpertämään vauvakoristetta pienelle pojalle. Tämä oli tosi mukava juttu koska olin aikeissa muutenkin jotain vauva-aiheista koristetta tehdä ihan harjoittelun vuoksi. Koristeeseen sain vapaat kädet, ainoa toivomus oli kapaloihin kääritty vauva. Lisäksi tein nimilaatan jossa oli lisäksi perhonen ja samoja kukkasia kuin vauvakoristeessakin. 

Perhoset on tehty valkoisesta sokerimassasta jotka tomutin keltaisella ja sinisellä tomuvärillä. Isot kukkaset sävytin sinisellä. Muotin ja nuo tomuvärit olen ostanut Virosta Suhkrukunst-nimisestä kakkutarvikeliikkeestä. Sieltä lähti mukaan paljon muutakin, tulette vielä näkemään. :)  
Tomuväreillä saa todella kaunista ja pehmeää jälkeä aikaan, esimerkiksi kukkasiin saa syvyyttä ja virheitä ei pääse tulemaan kuten nestemäisillä väreillä helposti saattaa käydä.Koriste vielä toiselta puolelta. Vauvan posket tomutin vaaleanpunaisella tomuvärillä, silmät on rajattu ruskealla elintarvikevärillä (geeli). Koriste on melkein kokonaan sokerimassaa, aavistuksen lisäsin kaulintamassaa jotta ei kuivuisi liian nopeasti tehdessä.

Muistutan tähän perään että Herkkuhovia voit seurata myös Facebookissa ja Instagramissa löytyy: @herkkuhovi. 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Anu! Tätä oli niin kiva tehdä, edellisestä vauvakoristeesta onkin jo aikaa. Useammankin tekisin jos olisi tarvetta. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...