Leimatut piparkakut

Ensilumet leijaili tänne eteläänkin viimeyönä, lapset on aivan innoissaan. Eihän sitä paljoa ole, mutta ihan yhtä maagista se on silti. Lumihiutaleet leijailivat meillä myös muutamiin piparkakkuihin ja samalla tutkin mittasuhteita kun värjää pastavärillä ja kirkkaalla alkoholilla. Kovin laimeaa väriseoksesta ei voi tehdä, silloin väri jää vesivärimäiseksi mutta paksukaan ei käy koska värisävy on tuolloin aika tumma. Mutta kokeilemalla ja sekoittelemalla sen oikean seoksen löytää. Tässä muutamia kokeiluja:
Käväisin jälleen Sinellissä ja mukaan tarttui uusia leimasimia sekä akryylipala johon nämä silikoniset leimasimet saa kiinni. Kun haluaa vaihtaa toisen leimasimen, irroitus on helppoa ja uusi leimasin vain paikoilleen. Värin voi levittää leimasimeen joko pesusienen palasella, tällöin väriä tuntuu menevän hieman enemmän tai sitten siveltimellä. Varmasti jokainen löytää mieluisensa tavan. :)

On tämä leimailu kivaa, ja aika koukuttavaa puuhaa. :)

Lisää leimailuista voit lukea täältä, siellä on leimailun teko-ohjeet kuvien kera.

4 kommenttia:

 1. Tosi ihanat piparit ja koristeluidea. Pitäisi itsekin kokeilla! Katsotaan riittääkö minulle kärsivällisyyttä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanja! Varmasti riittää kärsivällisyyttä, ei muuta kuin hommiin vain. :)

   Poista
 2. Ahh nämä ovat niin ihania, niin taitava olet! Olispa mulla aikaa opetella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni. Näissä ei kyllä paljoa vaadita opettelua, kun löytää hyvän mittasuhteen värille niin sen kuin leimailee vain. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...