Tämä herkullinen nutella-suklaamoussetäyte vilahtikin jo blogissa aiemmin, mutta koska nyt on kyse näin herkullisesta reseptistä on se ansainnut paikkanssa ihan omassa ja samalla vuoden ekassa postauksessa.
Nutella oli viime vuonna kuumimpia raaka-aineita leivontamaailmassa. Se vilahti aivan taatusti jokaisessa lehdessä jossa vain oli reseptejä: sitä käytettiin kekseissä, juustokakuissa, joulutortuissa, kuppikakuissa ja ties missä. Näin tein minäkin, ja tunnustan että muutama purkki tuli nautiskeltua ihan vain lusikalla suoraan purkissa! ;) Kehittelin joulukuun alussa synttäripäiväksi suklaisen juustokakun kahdella kerroksella, toinen herkullinen täyte oli nutellasta ja suklaasta. Tämä sopii siis oikein hyvin tupla- tai triojuustokakkuihin mutta myös ihan tavalliseen täytekakkuun.
Muita Nutellareseptejäni:
Nutella-suklaamousse
300g maustamatonta tuorejuustoa
1,5 dl sokeria
1-2 tl vaniljasokeria
2 kananmunan keltuaista
300g tummaa suklaata
3 reilua rkl Nutellaa
4 dl kermaa
- Sekoita tuorejuuston joukkoon sokerit ja kananmunan keltuaiset.
Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita joukkoon Nutella. Lisää nutella-suklaaseos tuorejuustoseokseen.
Vaahdota kerma löysähköksi vaahdoksi ja lisää parissa erässä varovasti nuolijalla käännellen suklaatäytteeseen.
Levitä täyte kakkuun ja anna hyytyä mielellään yön yli.
Vinkki! Oikein hyvää myös jälkiruokanakin.
Kiitos ohjeesta, oli tosi hyvää! Tein myös muffinsseja ohjeellasi ja menivät työpaikalla heti. =D
VastaaPoistaMukava kuulla että olet löytänyt mieluisia ohjeita. Hyvää ja herkullista uutta vuotta! :)
Poista