Herkkuhovi 9-vuotta!!

Eikö ole pitkä aika?! Siltikin, se on mennyt yhdessä hujauksessa. Kaikki alkoi innostuksesta kakunkoristeisiin, löysin googlen kautta suomen ensimmäiset leivontablogit ja siitä avautui vallan uusi maailma. Leivontainnostus oli silloin kova, ja on yhä, mutta silloin tuli kuvattua aivan kaikki mitä leivoin ja blogi päivittyi ahkeraan. Välillä kaksikin kertaa päivässä!! Se oli sitä villiä nuoruuden intoa se. ;D

Välinevarastot sen kuin kasvoivat ja kaikkea tuli opeteltua ja kokeiltua, ruusuja opeteltiin ahkeraan ja ensimmäiset sähläykset pikeerin kanssa.. Voi että. Joulun aikaan niiden pikeeripussien kanssa sotkettiin aamuyöhön saakka kun ei vaan malttanut lopettaa. Tänä päivänä (onneksi) tahti on hippasen toinen, ja yöunista ei todellakaan luovuta ellei ole pakko..Herkkuhovin syntymäpäivän kunniaksi tarjoan teille täytekakkua jonka makumaailma on sitruuna ja lakritsa:

Haluan kiittää teitä ihania lukijoitani kaikista niistä ihanista viesteistä ja kommenteista joita olen saanut! Te, lukijani olette tukijani. Te puhallatte siihen sammuvaan hiillokseen juuri oikeaan aikaan, juuri silloin kun tuntuu että blogi oli nyt tässä ja nyt ei enään lähde.. 
Kiitos myös satunnaisille vierailijoille ja kommentin jättäneille, on aina ilahduttavaa kuulla että reseptejä on kokeiltu. Se jos mikä lämmittää mieltä, sillä juuri niistä tiedän että reseptit todella tulevat käyttöön ja en niitä tänne vallan itselleni vain laita. 


Kiitos teille, startataan yhdessä tämä kymmenes alkanut vuosi ja juhlitaan sitten isosti! <3Johannaps. Kakun ohje on tulossa myöhemmin tällä viikolla!8 kommenttia:

 1. Aika kasa bloggausvuosia, WAU ♥
  Onnittelut upealle blogille ja taitavalle leipurille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Nanne! Aikamoinen kasa tosiaan, välillä tuli pidettyä kuukausienkin taukoa mutta aina sitä vain on palailtu takaisin.
   Ihana harrastus joka antaa niin paljon puhumattakaan että saanut tutustua hyviin tyyppeihin <3

   Poista
 2. *Onneksi olkoon!* Vau, miten monta vuotta olet blogia pitänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenspa! Vuosia on kyllä päässyt kertymään paljon, ja mitä kaikkea matkan varrelle onkaan mahtunut.
   Innolla kohti uusia kokemuksia ja bloggausvuosia. :)

   Poista
 3. Onnea! :) Ihanan näköinen kakku.

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän paljon ONNEA <3 Katselin juuri sinun taideteostasi, poika ja keppihevonen ja vau. Miten taitava oletkaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...