Sarah Kay piparkakut ja lahjavinkki!!
Tein muutaman Sarah Kayn joulumuistamiseksi lähipiiriin. Kun olin saanut ensimmäisen valmiiksi, uudet ideat pursuilivat päässä niin oli tehtävä sitten se toinenkin. Vuoden vikat. Haaveilin kyllä Sarah Kay -talostakin mutta kun ei ole aikaa, ja pojilla on omat talonsa tehtynä niin ei kyllä ole syöjiäkään. Kohtuus kaikessa.. :)

Ajattelin tässä joulukiireissä vielä muistuttaa kevään tulevista keksikoristelukursseista. Mikäs sen kivempi ( ja samalla krääsätön) joululahja kuin kurssi. Kursseja tulee olemaan kahta eriä, toinen on alkeet jossa opetan pikeerin teosta lähtien keksien päällystämisen tasaiseksi pikeerillä. Myös pikeerin värjäys käydään läpi sekä niksejä koristeluihin.

Toisella kurssilla opetellaan kohokuvioituja keksejä, vastaavia kuin nämä Sarah-työni. Opetan kuinka tehdään kohokuviointi, sekä niiden maalaus ja myös pitsipursotusta tullaan opettelemaan.

Onko sinulla ystävä, sisko, äiti, kummilapsi, naapuri, tai joku tuttu joka ilahtuisi juuri tälläisestä kurssista? Vai olisitko sinä itse halukas oppimaan keksikoristelun salat? 


Tästä linkistä pääset tutustumaan keksikurssitarjontaan sekä löydät ilmoittaumisohjeet. 


Jos tulee kysyttävää kurssista, voit kysyä joko minulta herkkuhoviin@gmail.com tai vantaa@confetti.fi .2 kommenttia:

  1. Nää sun piparityöt on niin uskomattoman upeita, aina! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Näitä on niiiiin ihana tehdä, tässä joululoman jälkeen sormet syyhyäisi taas jotain näpertämään. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...