Ananas-coleslaw

Tässä salaatti jota meidän pöydässä on tänä kesänä näkynyt erittäin usein. Parasta tämä on varhaiskaalista tehtynä kun se ei ole niin vahvan makuista. Ananas tuo ihanaa mehevyyttä ja makeutta salaattiin, ja sitä käytettäessä olenkin jättänyt aina porkkanan kokonaan pois. Juhannuksena ostin tavallisen kaalin joka oli niin vahvan makuinen että pelkkä ananas ei riittänyt makeuden tuojaksi vaan lisäsin sen porkkanan. 
Nämä toki maku asioita, mutta tässä minun versioni. :)


Vajaa puolet varhaiskaalista
iso purkki ananaspaloja tai käytä tuoretta ananasta
1-1½ dl majoneesia
1-½ dl ranskankermaa
sitruunan mehua
mausteet: suola, sokeri, dijonsinappi

- Pilko varhaiskaali erittäin ohuiksi suikaleiksi. Lisää pieneksi pilkottu ananas ja sekoita. 
Lisää loput ainekset ja mausta. 
Anna maustua muutama tunti tai seuraavaan päivään.

Tarjoa grilliruuan, hampurilaisten, pitaleipien, pizzan, kanapihvien, lihapullien tai vaikka kolmioleipien välissä!


4 kommenttia:

  1. Oi, kuulostaapi hyvältä. Pitää ehdottomasti kokeilla ja nyt on ollut tuoretta ananastakin edullisesti, joten viikonloppuna herkutellaan! :) P.s. Ihanan kesäinen kuva <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Peggy! Suosittelen kokeilemaan, on hyvää ja raikasta. Tuore ananas on niin <3!

      Poista
  2. Varhaiskaalista tehty coleslaw on ihan parasta, joten kesän mittaan tulee useampi slaw tehtyä. Ei se sitten talviaikaan vanhasta kaalista ole enää ollenkaan niin hyvää. Ananasta kokeilen ensi kerralla, niin saa välillä jotain vaihteluakin. Omenakin on hyvää slawn joukossa.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omena kuulostaa hyvältä myös coleslawissa, pitää muistaa ensi kerralla. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...