Pääsiäisen viettoon!

Aikainen lintu madon nappaa ja sitä rataa. Tänään vapaapäivänäni heräsin pirteänä kello 6. Vaikka kuinka yritin ei uni tullut enään, joten nousin kahvinkeittoon. Meillä juhlitaan huomenna kuopuksen syntymäpäiviä joten tämä päivä tulee olemaan työntäyteinen, kakkuja on tulossa kolme ja suolaisetkin tarjottavat on vielä tekemättä.

Nautin kuitenkin sitä ennen aamun rauhasta aamukahvia siemaillen muun perheen nukkuessa. Kaivoin maalausvehkeet esiin ja maalailin loppuun tämän Sarah Kay-pikkuleivän joka on jo jonkin aikaa odotellut valmistumistaan. Lisää Sarah Kay-pikkuleipiä (ja muitakin) löydät Keksigalleriasta
Ainiin! Ja eilisessä hesarissa ollutta kakkua kyseltiin useaan otteeseen, sen reseptin löydätte täältä.
Jutun kakussa oli päällä suklaaganache, suklaarouhetta sekä sokerihelmiä.

Tämän pikkuleivän myötä toivotan teille oikein hyvää pääsiäistä! Palailen blogin pariin taas ensi viikolla kun synttärit ja pääsiäiset on vietelty. 

(muistakaa osallistua ARVONTAAN!!) :)Johanna


2 kommenttia:

 1. Ihanaa pääsiäistä ja mukavia juhlia. ♥ Ihana keksi jälleen kerran! Mun äiti maalaili näitä kuvia mm. lautasiin silloin kun olin pieni. Vieläkin on mulle omistettu lautanen tallessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Tämä päivä meni täysin leipoessa, aamulla vielä kakkujen päälliset.. hohhoi. :D
   Oi, ihana muisto tuollainen lautanen. <3 Sarah Kay on kyllä ihana aihe, selailin tänään kuvia ja kaikenlaisia ideoita taas tuli. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...