Hämähäkki-keksi


Halloween lähestyy joten täälläkin keksien aihe vaihtui hempeistä vähän vähemmän hempeisiin. Sain jostakin idean että voisiko kohokuviota hyödyntää myös näihin ötököihin. Varjostuksilla ja väreillähän saa paljon yksityiskohtia mutta kohokuviolla saisi vielä enemmän aitouden tunnetta ja työtä "ulos" keksin päältä. 

Keksi on paistettu tällä herkullisella ja hyvällä reseptilläni, nyt maustoin sen vielä kardemummalla. Tumma keksi taustana korostaa kuvan kauniisti esiin, ja yleensä silloin teenkin kaakaotaikinan. Nyt en ollut aloittaessa aivan varma lopputuloksesta niin menin vaalealla taikinalla, mutta viimeisenä keksin tomuttaa mustalla tomuvärillä reunat. Tuli aika kiva, pitää muistaa hyödyntää tomuvärejä näin useamminkin!Itse tausta on pikeeriä, hämppy pikeeriä joka kuivuttuaan sai värin päälle. Käytin maalaamiseen mustaa pastaväriä, tomuväriä sekä hitusen valkoista viimeistelyyn. 

Mites, pidetäänkö teillä juhlat Halloweenina?7 kommenttia:

 1. Ei vitsit, tää on niiiin hieno!! Ihastelin jo Instagramin puolella. On kyllä aivan aidon näköinen hämähäkki.
  Meillä olis tarkoitus veljen lasten kanssa pitää jotain halloween juhlia. Antaa lasten päättää että mitä kokkailaan, mutta ainakin kuulemma boolia pitää olla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! Lasten kanssa on kiva järkkäillä juhlia, ja tokihan kunnon bileissä nyt pitää booliakin olla :D

   Poista
 2. Kiitos Heidi! Kiva kokeilla välillä jotain aivan uutta. Kyselinkin instan puolella mistä muista voisi tähän tapaan tehdä keksejä ja sieltähän tuli vaikka mitä ideoita!
  Kurpitsalla saa kivan tunnelman, ne näyttää kivoilta ja niin amerikkalaiselta kun loistaa iltapimeässä :D

  VastaaPoista
 3. Wautsi, on kyllä hieno. Näyttää ihan oikealta hämikseltä :o En taida ehtiä tänä vuonna halloweenia viettämään. :/

  VastaaPoista
 4. Tää on edelleen niin pelottavan oikean näköinen! :D Oot kyllä huikean taitava, nää sun taideteokset on ihan mielettömän hienoja aina vain! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...