Keksikursseja tuloillaan

Ihanaa lumista sunnuntaita! Niin nihkeältä kuin talven tulo alkuun tuntuikin, nyt tämä vuodenaika onkin ihan jees. Lumenvalkaisema maisema saa heti jotenkin reippaamman olonkin, vaikka ei tuo syksykään mikä huono ollut alkuunkaan. 

Olen puuhastellut keksien parissa aina kun on ollut aikaa, ja kokeillut erilaisia tyylejä ja materiaaleja. Instagramissa ja Facebookin puolelle ne yleensä päivittyvät ensimmäisinä, mutta pyrin niitä lisäilemään tänne blogin puolellekin. Yleensä siinä vain käy niin että jos on tullut vain yksi uusi kuva, ei sitä tule postattua tänne ainakaan heti. Toki välillä laitan rykäisynä kaikki uusimmat tuonne sivupalkista löytyvään Keksigalleriaan, sieltä ne löytyvät ilman sen kummempaa höpötystä. Pörrönallet toteutin pikeerillä ja keksimurulla. Taustaan kokeilin ihan uutta tyyliä johon palaan myöhemmin vaihekuvineen. Tykkään tuollaisesta rustiikkisemmasta ja rosoisesta pinnasta, luulenpa että tulen käyttämään sitä vielä monessa monessa keksityössäni. 


Meillä ei vietelty Halloweeneja tänäkään vuonna mutta jotain pientä keksinäpertelyähän se oli kuitenkin tehtävä. Näen nykyään keksi-inspiraation lähteitä joka puolella ja nämä karkit nähtyäni oivalsin kuinka söpöjä hämähäkkejä näistä saisi. Voi olla että idea ei ole omani vaan olen nähnyt sen joskus jossain pinterestissä tai vastaavassa, mutta kokeiltava se oli. 

Kaikki muu on pikeeriä, silmät pursotin viimeisenä päälle. Ensin isompi pisara valkoista ja heti perään päälle mustaa.
Ja tiedättekö mitä? Toiveitanne on kuultu ja keksikursseja on tulossa ensi keväänä, ihan mahtavaa!! Kursseja olen vetämässä minä Confetti Vantaan tiloissa. Nyt tahtoisinkin tietää mitä Sinä toivoisit kurssin sisältävän? Mitä tahdotte oppia ja tietää? 

Nyt on siis aika kertoa toiveesi ja olla vaikuttamassa kurssin sisältöön. Käy vastaamassa Confetti Vantaan Facebook-sivuilla, kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kurssipaikka. Paikan voi lahjoittaa myös toiselle. 
Aikaa on tämä päivä, klo 23.00 saakka!JohannaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)

Mustikka-valkosuklaakakku

Juhlimme viikonloppuna 13-vuotiasta esikoistani. Kahvipöytään tuli kolme kakkua, yksi niistä oli tämä johon kokosin hyväksi havaittuja täyt...